Tarieven

Ik ben geregistreerd bij de volgende verenigingen:
NIP (Psycholoog NIP)
NVPA/RBCZ/SCAG
Master- psycholoog SKJ
AGB -Code: 94- 56711
Kamer van koophandel: 17263370

Kwaliteitsbewaking
Indien u een klacht heeft hoop ik dat u deze met mij bespreekt. Echter, u kunt ook een klacht indienen bij het NVPA (www.nvpa.org) of de SCAG (www.scag.nl). Op deze websites vindt u meer informatie over het klacht- en tuchtrecht.

Privacyverklaring
Hier kunt u meer lezen over mijn Privacyverklaring.

Sinds januari 2015 zijn gemeenten verantwoordelijk voor jeugdzorg. Dit betekent dat zij de kosten dragen voor de behandeling van kinderen en jongeren tot 18 jaar die een verwijzing hebben van de huisarts, een specialist of de gemeente. Ik ben gecontracteerd met de gemeenten Geldrop- Mierlo, Nuenen, Waalre, de 6 Peelgemeenten (Asten, Deurne, Gemert-Bakel, Helmond, Laarbeek en Someren) en Regio Eindhoven (Bergeijk, Best, Bladel, Cranendonck, Eersel, Heeze-Leende, Oirschot, Reusel de Mierden, Valkenswaard, Veldhoven.
Bent u ouder dan 18 jaar, bent u woonachtig in een andere gemeente of heeft u geen verwijzing van de huisarts voor uw kind dan wordt de behandeling vergoed door de aanvullende verzekering. In dit geval bied ik een kosteloos kennismakingsgesprek aan.
Ik hanteer de volgende tarieven:

– Individuele gesprekken zijn € 70 per uur
– Voorlichting of informatieve avonden zijn € 70 per uur
– Bij begeleiding aan huis worden € 10 voor reistijd en reiskosten in rekening gebracht
– Bezoek aan scholen zijn € 70 per uur
– Voor studenten zonder aanvullende verzekering is het tarief in overleg

Kosten voor workshops of trainingen zijn op aanvraag.

Op basis van mijn lidmaatschap bij het NIP en het NVPA/RBCZ wordt ik door bijna alle zorgverzekeraars via de aanvullende verzekering (‘alternatieve geneeswijze’) vergoed. Aan het eind van de maand ontvangt de cliënt een factuur die hij/zij zelf moet betalen en het bedrag van de zorgverzekeraar terugvragen door het factuur zelf in te dienen. Mocht u hierover vragen hebben dan kunt u gerust contact met mij opnemen. De cliënt of ouder bepaalt zelf hoe vaak hij/zij met mij wil praten.